תגיות: לוח חופשות תדש
- לפורום זה יש 2 משתתפים, 5 תגובות, עודכן לאחרונה לפני 2 שנים, 2 חודשים
לריסה למשוב.
-
מאתתגובות
-
12/09/2023 בשעה 17:02 #254151
מאיר
משתתףשלום רב! תודה רבה על כל המענה פה באתר!
1. נשמח לדעת מדוע בכלל הסתדרות המורים החליטה לבטל את ימי החופש באסרו חג סוכות/פסח/שבועות/ לג בעומר /תענית אסתר? מה הרציונאל העומד מאחורי זה?
2. מדוע זה נעשה ללא בדיקה מול המורים האם אכן מעדיפים את הימים בין יוהכ לסוכות או לא? ממה שאני שומע כולם היו מעדיפים לעבוד בין יוהכ לסוכות כדי להכין את התלמידים לחג סוכות
3. לא יודע מה לגבי המורים החילוניים אבל אצל המורים הדתיים והחרדיים ימי האסרו חג ולג בעומר קדושים מאוד אצלינו וחשובים מאוד בעינינו. מדוע רגשנו הדתי נפגע?
4. מה הנוהל לגבי היומיים החופשיים? האם המנהל חייב לתת את היומיים שאני רוצה?
5. מה קורה עם כל המורים ירצו יומיים באותו יום יהיה ניתן לסגור את ביה"ס ביומיים אלו?
6. האם המנהל יכול להודיע למורים שאצלו אין אישור לימי חופשה ושישתמשו רק בימי הצהרה? שמעתי כבר על מנהלים כאלו ?
7. מדוע בצומות ותעניות אין חופש? לא רק בתענית אסתר אלא בכל צום ותענית? ללמד בצום מ8 עד 1 וחצי 6 שיעורים שבכל כיתה 35 ילדים זה לא נורמאלי..שנה טובה ומבורכת וכל טוב.
13/09/2023 בשעה 22:09 #254165לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
לגבי שאלות 1-3 – התנהל משא ומתן ארוך מאוד, ובסופו של דבר מורים קיבלו העלאה משמעותית בשכר. מבחינת ימי חופשה, המורים לא הפסידו ולו דקה.
לגבי שאלות 4-6 – להלן הקישור https://www.itu.org.il/news/%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a4%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%94/
שאלה 7 – בבתי ספר שבהם המורים והתלמידים צמים – הלימודים יסתיימו בשעה 13:30.14/09/2023 בשעה 23:06 #254188מאיר
משתתףשלום לריסה
קודם כל תןודה לך על התשובות
את כנראה לא מבינה מה אני שואל
א. יש מנהלים שלא מסכימים ליומיים חופש אז כן ירד למורים 2 ימים
ב. לא קשור לאם ירד או לא ירד או הפסדנו דקה או לא הפסדנו, זה שנותנים למורים הדתיים והחרדים חופש בין יום כיפור לסוכות זה לא עוזר לנו.
אסרו חג הוא יום קדוש עבורנו כמו חול המועד. זה שנותנים לנו חופש ביום אחר זה לא עוזר. זה כמו להגיד תעבדו בחול המועד וניתן לכם עוד שבועיים בחופש הגדול. זה לא קשור. אנחנו לא מחפשים לראות שלא הפסדנו דקה אנחנו מחפשים לראות איך שומרים על מסורת ישראל.
ודבר נוסף, חופש בין יום כיפור לסוכות אומר שלא נוכל להכין את הילדים לחג סוכות. חג כ"כ יפה עם משמעויות מדהימות חבל!2. לא ענית לי לגבי אם כל / רוב המורים בביה"ס רוצים לקחת חופש באותו יום נגיד אסרו חג פסח האם המנהל יכול להודיע להורים שפשוט ביה"ס סגור ביום הזה?
תודה רבה ושנה טובה
17/09/2023 בשעה 16:30 #254203לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
אני מבינה מצויין את מה שאתה שואל.
א. יש חוק במדינה! יש הסכם שאותו המנהלים חייבים לקיים! עלייך לפנות ליו"ר סניף אליו אתה משוייך.
2. מנהל בית הספר קיבל הנחיות מה עליו לעשות בנושא.18/09/2023 בשעה 9:47 #254217מאיר
משתתףשלום לריסה יקרה ותודה על המענה
אשמח לדעת גם בבקשה האם כל המורים רוצים לקחת חופש באותו יום האם זה אפשרי פשוט לסגור את ביה"ס ביומיים האלו
במקום שכל מורה יקח יומיים אחרים?
אני שואל את זה בתור הוועד מורים בביה"ס שלנו וגם שמעתי שבעוד בתי ספר שאלה זו עלתה
אז לתועלת הכלל אשמח אם תוכלי לרשום לנו בבקשה
תודה רבה ושנה מבורכת18/09/2023 בשעה 11:37 #254221לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום, עם שאלה זו נא לפנות למנהל/מפקח/מנהל מחוז
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.