תגיות: לא ענית לשאלה שלי
- לפורום זה יש 2 משתתפים, 6 תגובות, עודכן לאחרונה לפני 4 חודשים
לריסה למשוב.
-
מאתתגובות
-
10/09/2025 בשעה 16:02 #261131
מורה
משתתףשלום וברכה,
היה סיכום ביני לבין מנהל בית הספר על שעות תפקיד בבית הספר לפני ה1.9.
לאחר ה1.9. יש לי שיבוץ של התפקיד במערכת השיבוצים, וגם חלוקת השעות לשכר במערכת האופקית (חלוקת השעות באופקית מגדירה כמה גמול אקבל על השעות שפוצלו מהשעות הוראה הרגילות).
כל זאת היה עד אתמול. המנהל הודיע לי אתמול שהוא מתכוון לשנות את השעות שעליהן מגיע לי גמול ולהפחית לי פי 2.5 שעות ממה שהובטח לי ושובץ גם בשיבוצים וגם באופקית (לשכר), מה שפוגע בשכרי באופן ניכר.
היום ראיתי שהוא גם ביצע את זה.
יש לי בקובץ PDF את שני התאריכים עם השינויים.
רציתי לשאול האם המנהל יכול לעשות דבר כזה. האם אחרי שנסגר משהו ושובץ אחרי ה1.9. לשכר, המנהל יכול לשנות ללא הסכמת המורה?
כמו כן, האם בעקבות כך, מותר לי להודיע למנהל שאני לא רוצה לעבוד אצלו השנה, בלי שהזכויות שלי בבית הספר ייפגעו?
פחות מעונין בשלב זה לפנות לסניף אלא לקבל תשובה מה הנוהל, והאם יש מקור לנוהל הנ"ל.10/09/2025 בשעה 17:27 #261132לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
לא ציינת בפנייתך על איזה תפקיד מדובר.
החוק קובע כי רק היקף משרה באחוזים היו לפי המחויבות.
בזאת אסור לגעת.
גמולי תפקיד שניתנים מחייבים, אלא, אם המנהל הודיע שהתפקיד לא ניתן לך.
לגבי תפקיד חינוך כיתה, אם ניתן ועבדת בו יום אחד, לא ניתן לשלול אותו ממך ללא הסכמתך.
לגבי עזיבת בית הספר, אנחנו לא מייעצים, מדובר בשיקולים מורכבים ועדיף שזה יתבצע בשיח מול המנהל או המפקח.
תוכל להיעזר ביו"ר הסניף.10/09/2025 בשעה 17:44 #261133מורה
משתתףמדובר בתפקיד ייעוץ חינוכי, נסגר עם המנהל סך שעות מסויים, הוא גם שיבץ אותם באופקית, עבדתי כך מה1.9.עד אתמול. אתמול בפגישה הוא אמר לי שעמותה של בית הספר לא מוכנה לשלם לאיזה מורה אחר, ולכן הוא מוריד לי משעות הייעוץ לטובת הוראה בכיתה, כדי שהעמותה לא תצטרך לשלם לו את כל השעות. אני לא הסכמתי. והיום ראיתי באופקית שהוא שינה לי והוריד לי שעות יעוץ והכניס אותי במקום לכיתה. האם מותר לו לעשות זאת, אחרי שסוכם, על דעת זה התחלתי לעבוד, וכך עבדתי 8 ימים ופתאום לשנות באופן חד צדדי?
10/09/2025 בשעה 17:45 #261134מורה
משתתףואשמח גם למקור בכתובים לכך
10/09/2025 בשעה 20:21 #261135לריסה למשוב
מנהל בפורום10/09/2025 בשעה 23:11 #261137מורה
משתתףמשתתף
מדובר בתפקיד ייעוץ חינוכי, נסגר עם המנהל סך שעות מסויים, הוא גם שיבץ אותם באופקית, עבדתי כך מה1.9.עד אתמול. אתמול בפגישה הוא אמר לי שעמותה של בית הספר לא מוכנה לשלם לאיזה מורה אחר, ולכן הוא מוריד לי משעות הייעוץ לטובת הוראה בכיתה, כדי שהעמותה לא תצטרך לשלם לו את כל השעות. אני לא הסכמתי. והיום ראיתי באופקית שהוא שינה לי והוריד לי שעות יעוץ והכניס אותי במקום לכיתה. האם מותר לו לעשות זאת, אחרי שסוכם, על דעת זה התחלתי לעבוד, וכך עבדתי 8 ימים ופתאום לשנות באופן חד צדד11/09/2025 בשעה 17:20 #261140לריסה למשוב
מנהל בפורוםשעות ייעוץ הן שעות פרונטליות רגילות.
אם אתה עובד באופק חדש, עליך לעבוד 7 שעות ייעוץ על מנת לקבל גמול ייעוץ מלא.
תוכן שעות ההוראה קובע מנהל בית הספר. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.