תגיות: ישיבות
- לפורום זה יש 2 משתתפים, 7 תגובות, עודכן לאחרונה לפני שנה 1, 12 חודשים
לריסה למשוב.
-
מאתתגובות
-
23/11/2023 בשעה 16:37 #254672
hassid
משתתףשלום רב.
מורה במשרה מלאה ב-2 בתי ספר (כל בית ספר 50% משרה). מה הנוהל לגבי ישיבות צוות וישיבות פדגוגיות? ניתן לחייב אותי להישאר לישיבות (צוות/פדגוגיות) מעבר לשעות העבודה שלי? אם כן, מה ההיקף שניתן לחייב אותי?25/11/2023 בשעה 15:42 #254687לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
ממש לא ניתן לחייב.
בכל בית ספר, עליך לתת שעות שהייה לפי שיבוץ.
בגלל עבודה בשני בתי ספר, ניתן להיות בישיבות צוות/פדגוגיות, שעת שהייה אחת בשבוע (משעות שהייה של המנהל), או פעםבשבועיים בכל בית ספר שעתיים (שוב משעות שהייה של המנהל).25/11/2023 בשעה 22:19 #254691hassid
משתתףראשית, תודה על התשובה המהירה.
שנית, כשאת אומרת "שעה אחת משעות השהייה של המנהל" ז"א שבפועל, בתור מורה, זה לא אמור להיות על שעות השהיה שלי, אלא מבחינתי, בפועל צריך להישאר שעה/שעתיים "אקסטרא" (מקבלים על זה שעות נוספות או לא?) ולמנהל זה יוצא על שעות השהיה שלו?שוב, ממש תודה
26/11/2023 בשעה 16:22 #254692לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
אני אכתוב בהרחבה:
שעות שהייה מהוות חלק בלתי נפרד מיום עבודתו של המורה וישובצו במערכת השיעורים. בשעות השהייה יעסוק המורה בפעילויות הבאות: ישיבות עבודה (ביסודי עד 2 ש"ש; בחטיבות הביניים – עד 4 ש"ש),
ישיבות של המועצה הפדגוגית, ישיבות של הצוותים המקצועיים עם רכזי המקצוע, ישיבות של הצוותים הרב-מקצועיים: מורה, יועץ, פסיכולוג, רכז חינוך חברתי, רב, הדרכות ועוד.
בחינוך המיוחד – תשמשנה שעות השהייה (2 ש"ש ביסודי ו4- ש"ש בחט"ב) גם להשתתפות בוועדות השמה, לתיכנון עבודת הסייעות ולתיאום עם גורמי חוץ.
תיכנון שאר שעות השהייה יקבע על פי שיקול דעתו של המורה כגון:
להכנת חומרי למידה ולתכנון ההוראה
למפגשים פרטניים עם ההורים
לבדיקת עבודות ומבחנים
משך שעת שהייה הוא 45 דקות בדומה לשעה פרטנית ולשעה פרונטלית.29/11/2023 בשעה 6:54 #254716hassid
משתתףשוב תודה על התשובה המהירה והמפורטת.
משהו כאן לא כ"כ מובן לי:
במערכת קבועות לי שעות שהיה, נניח שאחת בכל יום (א'-ד'), סה"כ 4 ש"ש.
אומרים לי עכשיו שיש ישיבה של שעתיים ביום חמישי, אז זה לא "נופל" על שעות השהייה שלי.
אז איך זה מוגדר? פשוט חייבים להישאר עוד שעתיים? או שמכיוון שכבר "שהיתי" השבוע 4 שעות אין חובה? או שמא עלי להישאר ביום חמישי וכנגד זה להיעדר מ-2 שעות שהייה בימים הקודמים?תודה
29/11/2023 בשעה 14:06 #254720לריסה למשוב
מנהל בפורוםעליך לתת שעות לפי מערכת.
אם כבר משובצות 4 שעות שהייה, לישיבה תהיה שעת שהייה אחת.
אם חשוב שתהיי בישיבה שעתיים, אז או שתרד שעת שהייה אחת משבוע הבא, או שישלמו לך שעה נוספת (מתו 20 שעות בכל מחצית).30/11/2023 בשעה 5:05 #254727hassid
משתתףממש תודה רבה, עשית לי סדר בראש.
וה-20 שעות האלה זאת "בחירה" שלי או חובה? ז"א ניתן להישאר *מרצוני* עד 20 שעות מחצית או שניתן *לדרוש* ממני להישאר עד 20 שעות במחצית? (לא שאני אריב איתם על זה, אבל רק כדי לדעת למקרים הקיצוניים…)
בנוסף, אם אני במשרה בה מראש משלמים לי כל שבוע על שעה נוספת (שבוע העבודה הוא 100% אבל בהגדרה אני ב"משרת אם", ואף בי"ס לא רצה להוריד לי את השעות ה"אקסטרא", אז בעצם משלמים לי יותר מ-100% משרה), זה בעצם כבר חלק מה-20 שעות האלה? ואז אין לי עוד שעות לתת "אקסטרא" או שזה לא קשור? כי זה לבד כבר יוצא כמעט 20 במחצית… שלא ייצא מצב שמשאירים אותי ובסוף לא ישלמו לי כי עברתי את ה-20 שעות…
ממש תודה סליחה על ה"חפירה" בנושא… את ממש עוזרת לי להבין את המצב. באמת תודה.
30/11/2023 בשעה 10:17 #254730לריסה למשוב
מנהל בפורום20 שעות הן שעות נוספות
בשנה יש 40 שעות נוספות, שהן על אסיפות הורים, מסיבות, פעילויות עם תלמידים, ישיבות -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.