תגיות: מענק לימודים
- לפורום זה יש 2 משתתפים, 5 תגובות, עודכן לאחרונה לפני שנה 1, 8 חודשים
לריסה למשוב.
-
מאתתגובות
-
25/01/2024 בשעה 17:33 #255150
מירה
משתתףשלום.אני מורה בבעלות של חינוך עצמאי, אני לומדת תואר אקדמאי וזכאית עפ"י תנאי משרד החינוך למענק לימודים.
הבקשה צריכה לעבור דרך הבעלות והמנהל לקבלת אישור, הבעיה שהם מסרבים ללימודי תואר אקדמאי מטעמים השקפתים ואידאולוגיים. ומסרבים לאשר זאת.
האם זה חוקי מצידם? ב31/01 עובר תוקף האישור לבקשה ואני עלולה להפסיד זאת, מה אוכל לעשות בנידון?27/01/2024 בשעה 10:19 #255155לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
זכאים להגיש בקשה עובדי הוראה העובדים במוסדות חינוך רשמיים, במוסדות חינוך על-יסודיים (עד כיתה י"ד ועד בכלל), בבתי מדרש ובמכללות להכשרת עובדי הוראה
אשר יש להם התחשבנות עם המשרד.
אם הם מסרבים, מה שלא יעלה על הדעת(!), פנה ליו"ר סניף הסתדרות המורים אליו אתה שייך.28/01/2024 בשעה 3:53 #255158מירה
משתתףתודה ,אך אם הבעלות נחשבת כמוכר שאינו רשמי זה גם תקף לגביהם חוק זה? הם צריכים להישמע לכך?
28/01/2024 בשעה 9:26 #255160לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
ביררתי את הנושא במשרד החינוך.
עליך לפנות לגב' ציפי עטיה במייל. ניתן למצוא את השם שלה גם בגוגל. יש קישור למייל.
אם נתקלת בבעיה, תתקשר למספר 073-3934049 או *6552 מוקד משרד החינוך.29/03/2024 בשעה 1:27 #255657מירה
משתתףשלום,בהקשר לנ"ל
פניתי למשרד החינוך אך התשובה שלהם אינה מספקת אותי ,מדוע אינם יכולים לעזור בנידון??????
מצרפת את תוכן ההתכתבות אודה לעזרתך.
אני מודה לכם מאוד על החזר שכר לימוד שאישרתם לי אך לצערי הרב אני לא אצליח להנות מכל מה שטרחתם עבורי ואולי אצטרך לצערי להפסיק את הלימודים האקדמאים שהתחלתי בהם. ידוע לכם היטב שהאישור הסופי לתשלום ההחזר תלוי ומותנה באישור הבעלות דהיינו החינוך העצמאי ושלחתם לי מכתב שהם לא אישרו כמובן. וידוע שהם לא מאשרים מטעמי השקפה ,אך אמרתם לי שיש הסכם ביניכם שאתם חייבים לקבל את האישור שלהם. .. אתם הגוף המשלם למה אישור הבעלות יהיה מעכב? אם כן ,מדוע היה צריך כל התהליך וכל המאמץ שלכם לאשר לי ובסוף לא לקבל? אתם הרי יודעים מה יקרה בסוף התהליך… אם בכל זאת יהיה באפשרותכם לעשות לפי משורת הדין או למצוא משהו חריג על מנת שאוכל לקבל את מה שאישרתם לי, אשמח מאוד. אודה לכם על תשובתכם בתקווה לבשורות טובות
תשובת המשרד:בהתאם לבקשתך ולאחר בדיקה במערכות עולה כי כל עובד הוראה המועסק על ידי בעלות יכול להגיש בקשה למענק שעות או להחזר שכר לימוד. על הבעלות לאשר שיש לה קשרי התחשבנות עם משרד החינוך, ושעובד ההוראה מועסק על ידה ברציפות בארבע השנים האחרונות או באותו מוסד העסקה, ולהתחייב לשלם לעובד ההוראה את המענק.
במידה והבעלות או מנהל/ת מוסד העסקה ישנו את החלטתם, תוכלי לפנות אלינו שוב ונשתדל לסייע.30/03/2024 בשעה 11:04 #255671לריסה למשוב
מנהל בפורוםשלום,
כתוב בתשובה של המשרד מה עליך לעשות.
אם הבעלות סירה לשלם את המענק, בבקשה תחזרי למשרד החינוך
וכפי שכבר כתבתי, פני בבקשה ליו"ר סניף אליו את שייכת. -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.