למידה מרחוק
חובה
כולם
60 שעות
2 שעות שבועיות
60 שעות לאופק חדש
חצי גמול עם ציון
עלות לעובדי הוראה בפועל:
כעלות היוצאים לשנת שבתון ש"ח
עלות לשנת שבתון:
2 שעות בתעריף קרן ההשתלמות
מס' קורס 2000
בשנים האחרונות הבישול הפך לחוויה קסומה ורב-ממדית, המשלבת ערכים, רגשות, יצירתיות ותרבות. הכנת אוכל ובישול מאפשר לנו לבטא את עצמנו בצורה יצירתית ולספק לנו רגשות חיוביים, תחושת משמעות והישג ואף להפיג רגשות שליליים כמו כעס ובדידות.
הבישול הוא פעילות שיתופית וחברתית ומבחינה חינוכית, הבישול יכול לעזור לנו לפתח ולתרגל מיומנויות למידה חשובות כגון:
הבנת הוראות, תכנון וחשיבה לוגית, פתרון בעיות ופיתוח היצירתיות, קבלת החלטות ועוד.
מן הנושאים :
• הבישול בעולמנו ומאפייני המטבח הישראלי, הבישול ככלי ליצירה, ביטוי עצמי ואורח חיים בריא.
• הבישול ככלי לחיבור לזהות אישית, משפחתית ואתנית, היבטים חינוכיים, רגשיים וחברתיים בתהליך הבישול.
• פיתוח מיומנויות למידה, מוטוריקה עדינה וחשיבה באמצעות בישול.
• כלי עבודה ו"מטבח טיפולי": נלמד על סוגי חומרי הגלם, הכלים והטכניקות הבישול המשמשים ב"בישול רגשי" .
• תכנון ויצירת מחוון לתכנון פעילות חינוכית משולבת בישול.
דרישת קדם:
הקורס מיועד לבעלי ניסיון וידע בעבודה עם יישומי מחשב ואינטרנט.
כל קורס כולל חומרים מגוונים:
חומרי קריאה, סרטונים, מאגרי מידע, שיתוף בפורום ושאלונים (שאלות פתוחות וסגורות( המאפשרים קצב למידה אישי בכל זמן ומכל מקום. הקורס מלווה במנחה ובתמיכה טכנית במידת הצורך.
סמוך למועד הפתיחה יישלחו למשתתפים הנחיות בדוא”ל על אופן הלמידה.
הלמידה בקורסים מתאפשרת 24 שעות ביממה.
ניתן לצפות בקורס לדוגמא באתר נתיבי ידע: www.e-yeda.co.il
הערות:
הקורסים פתוחים לכניסה ממועד פתיחת הקורס ועד לסיום הקורס בלבד.
נוהל ביטול:
כל ביטול מטעמו של המשתלם לאחר ה- 31.8.25 יהיה כרוך בחיוב מפרטי האשראי ע"ס 200 ש"ח עבור כל קורס אליו נרשם
מרצה
ד"ר שחר צדוק
עוסק בפסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית (CBT), מרצה באוניברסיטת בר אילן חוקר ומפתח השתלמויות לפיתוח מקצועי של אנשי חינוך.
מרכז להשתלמויות מבית הסתדרות המורים חיפה והצפון - קוד מוסד 550
מתוקשב
01.12.25 עד 31.05.26