לימודי רשות
רשות
כולם
56 שעות
2 שעות שבועיות
אינו מקנה גמול השתלמות
עלות לעובדי הוראה בפועל:
ש"ח
עלות לשנת שבתון:
2 שעות בתעריף קרן ההשתלמות
קורס קונדיטוריה מעשי בהשראת הפטיסרי הצרפתי העשיר. בקורס נלמד לשלב בין טכניקות מסורתיות לחדישות, נלמד פרזנטציות עדכניות, שילובים מרתקים של טעמים ומרקמים, ונעבוד עם חומרי גלם משובחים כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר.
מן הנושאים: טארטים ובצק פריך, עוגות בחושות, בצק רבוך, שמרים ועולם האפייה, לחמים, מקרונים ושוקולד.
לכל משתתף עמדת עבודה אישית במטבח מקצועי ומאובזר.
למקום תעודת כשרות מטעם רבנות תל-אביב.
מקום הקורס: דן גורמה, המרכז ללימודים קולינריים,
רח' נס לגויים 53, תל-אביב. החנייה חינם.
למורים בשבתון תוספת תשלום בסך 430 ש"ח במעמד ההרשמה
דמי ביטול הקורס 430 ש״ח
עלות לעובדי הוראה בפועל 2,200 ש"ח
ההרשמה במשרדי בית הספר המרכזי להשתלמות מורים,
טל': 03-6922922.
מרצה
דן גורמה, המרכז ללימודים קולינריים
בית הספר המרכזי להשתלמות מורים. קוד מוסד 550