מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
פיתוחים טכנולוגיים כסיוע להפחתת אובדן ובזבוז מזון

תאריך הזנה: 22/09/2019

תקציר: מטרת יחידת הוראה זו הינה להדגים את תרומת ההתפתחות הטכנולוגית לצמצום תהליכים של אובדן ובזבוז מזון. היחידה כוללת הפקת מידע ממאמר מעובד, שמתאר תהליך פיתוח טכנולוגי שבוצע על ידי צוות מחקר ממכון וולקני בשיתוף פעולה עם חקלאים ונועד להאריך את חיי המדף של פירות וירקות. בהמשך, תלמידים מוזמנים להציע פיתוחים טכנולוגיים בעלי פוטנציאל לצמצום אובדן ובזבוז המזון בבתים. כיתה: ז'

גוף/מוסד: מו"ט-נט מרכז מורים ארצי למדע ולטכנולוגיה בחטיבת הביניים (האתר הרשמי)

תחומים: טבע ומדע, טכנולוגיה
קבוצת גיל: חטיבת ביניים
סוג חומר: משימה מתוקשבת
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • תיכון
  • חקר