השתלמויות
רשות
עובדי הוראה בשבתון
56 שעות
2 שעות שבועיות
- שעות לאופק חדש
אינו מקנה גמול השתלמות
עלות לעובדי הוראה בפועל:
2200 ש"ח
עלות לשנת שבתון:
2 שעות בתעריף קרן ההשתלמות
קורס בישול מעשי וחוויתי שבו נלמד טכניקות ושיטות בישול מגוונות ומתקדמות. במהלך הקורס יושם דגש על עבודה נכונה עם חומרי גלם ועל שילוב של טכניקות מתקדמות ממטבחי העולם.
מן הנושאים: עבודה עם עוף וחלקיו השונים, התאמת שיטות עבודה ורטבים, המטבח הצרפתי הקלאסי, מטבח איטלקי חלבי, מאכלי דגים – טיפול נכון, טכניקות ושיטות בישול מגוונות,
סדנת outdoor – עבודה עם גריל, הכנת מרינדות והכנת סוגים שונים של בשרים, מפגש אסייתי, ארוחות של כוכבים – בניית תפריט מיוחד לאירועים בבית הכולל חמש מנות.
לכל משתתף עמדת עבודה אישית במטבח מקצועי ומאובזר.
למקום תעודת כשרות מטעם רבנות תל-אביב.
מקום הקורס: דן גורמה, המרכז ללימודים קולינריים,
רח' נס לגויים 53, תל-אביב. החנייה חינם.
למורים בשבתון תוספת תשלום בסך 430 ש"ח במעמד ההרשמה
דמי ביטול הקורס 430 ש"ח
עלות לעובדי הוראה בפועל 2,200 ש"ח
מרצה
דן גורמה
בית הספר המרכזי להשתלמות מורים. קוד מוסד 550