ברוכים הבאים
להסתדרות המורים
מה חדש?
חדשות אחרונות
הוראת שעה בדבר הקדמת הבחירות
הנהלת הסתדרות המורים בישראל אישרה להעלות לוועידת הסתדרות המורים הל"ד הוראת שעה בדבר הקדמת הבחירות
הנהלת הסתדרות המורים ממליצה לחברי ועידת הסתדרות המורים לאשר את הקדמת הבחירות להסתדרות המורים, זאת לצורך כניסה למו"מ בנושא הסכם שכר מייד לאחר הבחירות לכנסת וההקלה המסתיימת במשבר הקורונה.
נוכח השינויים הרבים בזירה הפוליטית, משבר וירוס הקורונה, הגרעון התקציבי במשק והקדמת הבחירות לכנסת ה-24, הנהלת הסתדרות המורים צופה כי המו"מ על הסכם השכר צפוי להיות מאתגר, אינטנסיבי וקשוח.
קיומן של בחירות פנימיות בהסתדרות המורים במקביל לניהול משא ומתן בענייני הסכמי שכר עלול לפגוע ביכולתה של הסתדרות המורים למצות את כוחה הארגוני.
לאור זאת, המליצה הנהלת הסתדרות המורים להגיע למו"מ כשהסתדרות המורים חזקה ומאוחדת ונטולת שיקולים פוליטיים פנים ארגוניים – ולהקדים את הבחירות בשנה ולקיימן ביום שלישי כ"א בסיון תשפ"א 1.6.2021.
סעיף 17 לחוקה מסדיר את עניין משך כהונתה של הוועידה. בשונה מהארכת כהונה ודחיית הבחירות הפוגעת בזכות לבחור ולהיבחר ומחייבת החלטת מועצה כאמור בסעיף 17(ב) בחוקה, אזי קיצור כהונה והקדמת בחירות איננה פוגעת בזכות לבחור ולהיבחר וסמכות זו מעוגנת בחוקה בסעיף 17(א), אשר בין השאר, קובע את משך כהונת הוועידה ואת העיתוי בחודשי השנה שבו יערכו הבחירות, ומכפיף עניינים אלה להחלטת הוועידה.
הוועידה מוסמכת להקדים את מועד הבחירות יחד עם זאת, למען הזהירות והסר ספק וכדי למנוע פתח למחלוקת בעניין פרשנות החוקה, מוצע לתקן את החוקה בהוראת שעה קצובה בזמן שתאפשר קבלת החלטה שתקבע שהבחירות הקרובות יתקיימו ביום שלישי כ"א בסיון תשפ"א 1.6.2021.
חיסון מבוטחי קופ"ח כללית
עובדי הוראה מבוטחי קופת חולים כללית
כללית מרחיבה את מבצע החיסונים ומזמינה את אנשי צוותי החינוך למתחמי החיסון הקרובים לביתם ללא צורך בתיאום מראש.
הודעה אישית תצא ע״י הכללית ב-sms לכל חבר בצוות חינוך על פי הנתונים שהועברו ממשרד הבריאות עם מיקום תחנת החיסון הקרובה למקום מגוריו.
לברור ומידע נוסף ניתן לפנות ל – 2700*
חיסון מבוטחי קופ"ח לאומית
עובדי הוראה מבוטחי קופת חולים לאומית
לאומית שרותי בריאות קיבלה ממשרד הבריאות את שמות עובדי ההוראה הזכאים לחיסון והשלימה את תהליך הוצאת הודעות סמס.
לא ניתן להתחסן ללא זימון תור. ניתן לזמן תור באתר או באפליקציית לאומית, הזמינים עבורך 24 שעות,
בקישור:
אפליקציית לאומית
או במוקד שירות הלקוחות בטלפון 507*.
לידיעה, בהתאם להנחיות משרד הבריאות ניתן להתחסן גם בזמן סגר.
החיסון ניתן בשתי מנות, בהפרש של 21 יום. לאחר זימון התור הראשון תתקבל הודעה עם פרטי התור, אשר יכולה לשמש כאישור מעבר.
תור שני יקבע אוטומטית ותישלח אליך הודעה נפרדת.
פרטים נוספים באתר לאומית
בברכת בריאות שלמה,
לאומית שירותי בריאות
לחדשות
מועדים מנהליים
פתיחת שנת הלימודים תשפ"א
פורטל עובדי ההוראה
עובד/ה הוראה אנו ממליצים לך לבדוק שפרטיך מעודכנים בפורטל עובדי ההוראה שבאתר משרד החינוך. במידה ואין לך סיסמת כניסה יש לפנות למוקד משרד החינוך 6552*
בקשה להחזר שכר לימוד
לצורך הבקשה ממשרד החינוך יש להוריד ולמלא טפסים מפורטל עובדי הוראה באתר משרד החינוך. שימו לב המועד האחרון להחזר במועד הראשון הוא - 15.11.2020
למועדים מנהליים
פוסטים אחרונים בפורום
ליווי ילד לכיתה א
שלום,
בתור מחנכת כיתה א, האם ב1.9 מותר לי להגיע באיחור לבית הספר בזמן שאני מלווה את ילדי שעולה לכיתה א׳?
האם המנהלת יכולה להכריח אותי להגיע לבית הספר ?
קביעות והעברה
שלום רב השנה התחלתי ללמוד תואר שני
היה לי קביעות של 23 שעות
לקחתי חצי חל"ת וכעת המשרה שלי הינה 16 שעות וכך אני אמשיך גם בשנה הבאה במקביל בקצוני העברה לישוב שבו אני גרה במידה ואני אקבל אישור האם אעבור עם השעות שלי שהן 23 או שאעבור עם 16 השעות?
שעות עבודה בימי הסגר
שלום רב
בקשר לשעות העבודה מרחוק
האם אנחנו צריכים ללמד כולל שעות השהיה והפרטני??
יש לי 16 שעות שבועיות
3 שהייה
3 פרטני
האם מרחוק אני אמורה ללמד רק את ה 16 שעות
או 22 שעות?
תשלום על ימי בידוד
שלום וברכה,
אני עובדת במסגרות חינוך מיוחד, ונכנסתי לבידוד עקב חולה במקום העבודה.
הודיעו לי בעבודה כי אם לא אבצע שתי בדיקות קורונה ואקצר את ימי הבידוד ל10 ימים לא אקבל תשלום על 4 הימים האחרונים של הבידוד.
האם זה חוקי?
תודה רבה
לפורומים
פיתוח מקצועי
קורסים קרובים
\"זו שעה נפלאה של רעדת הלב\" (חנוך לוין) טיולים בעקבות יוצרים עבריים | השתלמות
לקורסים
ההסתדרות בשבילך
אנחנו כאן בשבילך