מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
שוקולד

תאריך הזנה: 02/06/2019

תקציר: מבוסס על המודולה מריר, חלב או לבן – מה יותר טעים? מודולה זו מאפשרת לתלמיד ללמוד על: תהליך הכנת השוקולד המרכיבים הקיימים בשוקולד, ההשלכות של שינויים במרכיבי השוקולד על איכות השוקולד וטעמו. מבחינת המושגים המדעיים, התלמידים יכירו את המושגים קולואיד , תערובות הומוגניות והטרוגניות, הידרופילי והידרופובי, שאלת חקר, משתנה תלוי ובלתי תלוי, תצפיות והליך קבלת החלטות. כיתה: ט'

גוף/מוסד: מו"ט-נט מרכז מורים ארצי למדע ולטכנולוגיה בחטיבת הביניים (האתר הרשמי)

תחומים: טבע ומדע, כימיה
קבוצת גיל: חטיבת ביניים
סוג חומר: ניסוי
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • חומרים
  • חקר
  • תערובת