מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
פיתוחים טכנולוגיים כסיוע להפחתת אבדן המזון

תאריך הזנה: 25/05/2019

תקציר: בספט' 2015 קבע ארגון האו"ם יעד של הפחתת אובדן המזון בעולם ב 50% עד שנת 2030. היעד נקבע בעקבות ממצאים שהעלו כי כ–30% ממוצרי המזון בעולם המיועדים לצריכת אדם – מתבזבזים. כיתה: ז'

גוף/מוסד: מו"ט-נט מרכז מורים ארצי למדע ולטכנולוגיה בחטיבת הביניים (האתר הרשמי)

תחומים: טבע ומדע, טכנולוגיה, מידענות
קבוצת גיל: חטיבת ביניים
סוג חומר: דף עבודה
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • בזבוז
  • צריכה
  • מזון