מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
"לחמניות נושמות"

תאריך הזנה: 26/04/2019

תקציר: תסיסה היא מילת המפתח כשמדובר בירקות כבושים, הכנת יין, בצק תופח וגבינות. המודולה עוסקת בהכרת מיקרואורגניזמים- שמרים וחיידקים בהקשר של תהליכי התסיסה. התלמיד יחקור את המיקרואורגניזמים כיצורים חיים בהכנת לחם. כיתה ט'

גוף/מוסד: מו"ט-נט מרכז מורים ארצי למדע ולטכנולוגיה בחטיבת הביניים (האתר הרשמי)

תחומים: טבע ומדע, טכנולוגיה
קבוצת גיל: חטיבת ביניים
סוג חומר: ניסוי
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • חיידק
  • תוצר
  • חקר
  • ביולוגיה
מבוסס על מודולה שפותחה ע"י: אלבז רחל, דוד רויטל ושוקרון יעקב.