מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
אלקטרוליזה של מלח בישול NaCl

תאריך הזנה: 17/03/2019

תקציר: אחת התרכובת המוכרות היא התרכובת של נתן כלורי, מלח בישול, NaCl. זוהי תרכובת יונית הבנויה מיונים חיוביים של נתרן ויונים שליליים של כלור. כידוע, מלח בישול מוצק בטמפרטורת החדר. האם ניתן לפרק מלח בישול ולקבל מהפירוק את היונים המרכיבים אותו? כיתה: ח'

גוף/מוסד: מו"ט-נט מרכז מורים ארצי למדע ולטכנולוגיה בחטיבת הביניים (האתר הרשמי)

תחומים: טבע ומדע, כימיה, מידענות
קבוצת גיל: חטיבת ביניים
סוג חומר: משימה מתוקשבת
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • חומרים
  • הדמיה